Wij zijn op zoek naar jou!

Elke dag genieten er vele mensen van het winkelen bij Kringloop+. Dat komt omdat de winkel er aantrekkelijk uitziet. Wij krijgen bijna elke dag complimenten dat de winkel leuk geordend, schoon en overzichtelijk is. Wij besteden daar ook veel tijd aan. Regelmatig passen wij de winkel weer aan zodat het nog mooier kan worden. En daar hebben wij vrijwilligers voor nodig die hun energie in de winkel steken. Is het jouw hobby om het er thuis gezellig uit te laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat er als een echte stylist voor zorgen dat de winkel er nog mooier uitziet.

Taken en werkzaamheden
Je wordt op verschillende plekken ingezet in de winkel. Je verricht werkzaamheden, zoals het geven van advies aan klanten, het herinrichten van de winkel en het bieden van ondersteuning aan het kassapersoneel. Je zoekt leuke spullen bij elkaar en etaleert deze op een mooie manier in de winkel. Je zorgt ervoor dat alles in de winkel schoon en netjes is.

Vaardigheden en kwaliteiten

 • Je kunt zelfstandig werken en je bent flexibel om bij te springen waar dat nodig is.
 • Je bent klantvriendelijk en je ziet waar je klanten mee kunt helpen.
 • Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken in een team.
 • Je hebt plezier in je werk en je straalt dat uit naar de klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €15 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van onze werkbegeleider Francis. Francis kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst