Woonzorgcentrum Gabriel

Dit woonzorgcentrum in Hoogkerk vervult een belangrijke functie in Hoogkerk en omstreken. Het restaurant in het woonzorgcentrum verzorgt maaltijden waardoor bewoners en wijkbewoners gezellig samen kunnen eten. Het buitenterras is dankzij deze gift flink opgeknapt. De tegels zijn vervangen en er wordt nieuwe verlichting aangebracht. Hierdoor is het mooie buitenterras weer geschikt voor alle bezoekers om elkaar te ontmoeten!
Lees hier meer over het woonzorgcentrum Gabriel.

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst